Tilmelding:

Hvert halve år skifter sæsonen til en ny, og det betyder at der skal ske ny tilmelding og betaling i alle vores medlemsklubber. Betalingen skal kun ske i den respektive klub, som du er tilknyttet.

I Aarhus Swim benytter vi et fælles mail system, som du samtidig med din betaling skal sørge for at få dig tilmeldt. Det er via dette mail system at vi udsender informationer i forbindelse med events, stævner og andre aktiviteter som gælder for svømmere i Aarhus Swim på AAS3, AAS2 og AAS1.

Du finder siden for tilmelding til maillisterne her: 

Som AAS1 og AAS2 svømmer skal du blot tilmelde dig maillisten af samme navn, der benyttes på disse hold ikke forskellige maillister uanset hvilken klub du oprindeligt kommer fra. Tilmelding til disse sker på samme side.

For AAS3 svømmere benytter vi forskellige maillister og derfor skal du kun tilmelde to lister: den i din lokale klub (du bliver tilmeldt når du tilmelder dig og betaler kontingent) og denne i Lyseng (gratis) som er tiltænkt som mailliste til alle svømmere på AAS3 uanset klubtilknytning. På AAS3 tilmelder du dig dette hold: Fælleshold for AAS3

For AAS4 svømmere benytter vi forskellige maillister og derfor skal du kun tilmelde to lister: den i din lokale klub (du bliver tilmeldt når du tilmelder dig og betaler kontingent) og denne i Lyseng (gratis) som er tiltænkt som mailliste til alle svømmere på AAS4 uanset klubtilknytning. På AAS4 tilmelder du dig dette hold: Fælleshold for AAS4

I Aarhus Swim benytter vi et fælles mail system, som du samtidig med din betaling skal sørge for at få dig tilmeldt. Det er via dette mail system at vi udsender informationer i forbindelse med events, stævner og andre aktiviteter som gælder for svømmere i Aarhus Swim på AAS4, AAS3, AAS2 og AAS1.

Husk at tilmelde dig maillisterne på ny, hvert halve år når sæsonen skifter.