ESAA ansøgningsprocedure for svømmere i Aarhus Swim:

Ønsker du at blive optaget på en uddannelse med ESAA støtte kan du nedenfor læse om proceduren for svømmere i Aarhus Swim.
Du finder deadlines for ESAA ansøgninger her: 
ESAA deadlines.

Alle retningslinjer for ESAA ansøgninger i Aarhus Swim er udarbejdet med formål om at optimere træningspladsen og træningsniveauet for alle ESAA svømmere.

For at modtage en sportslig anbefaling, skal du sende en motiveret ansøgning til din træner. Denne ansøgning skal indeholde dit niveau, hvad du ønsker at opnå i svømning og hvad du ønsker at opnå som elev i en ESAA klasse. Når din træner har modtaget denne ansøgning og godkendt denne, vil du blive kontaktet af din træner med henblik på at modtage en sportslig anbefaling. Ikke alle ansøgere er berettigede en sportslig anbefaling af træneren, dette vurderes med udgangspunkt i den enkeltes niveau og formål med ansøgningen og ambitioner. Desuden er det vigtigt at understrege at en sportslig anbefaling ikke garanterer at du vil blive optaget i en ESAA klasse.

Alle elever, der ønsker at blive optaget på en ESAA klasse i 8. og 9. klasse, forventes at være startet med 7 træninger om ugen i minimum 6 måneder før optagelse.

Er du allerede elev på en ESAA klasse og skal søge om at blive optaget på et ESAA gymnasium, skal du ikke skrive en motiveret ansøgning til din træner, men i stedet følge ESAAs egen ansøgningsprocedure.

Når du har modtaget en sportslig anbefaling af din træner, skal du følge ESAAs egen ansøgningsprocedure som du finder her:
ESAA ansøgningsproces
Husk at overholde deadlines, da disse ikke kan ændres af Aarhus Swim.

Spørgsmål til ESAA ansøgninger for svømmere i Aarhus Swim skal rettes til enten AAS2 træneren, Jeppe, eller cheftræneren, Bjarne.